Klubbtøy

Postet av Drammen Trekkhundklubb den 21. Mar 2024

Da er det åpnet for bestilling! 

Det har vært stor interesse for klubbklærne, og vi gleder oss til å se medlemmene skinne i det nye tøyet på trening og konkurranser!  Husk å benytte deg av tilbudet og kontakt oss hvis du har noen spørsmål.

Vi oppfordrer alle til å benytte seg av tilbudet og skaffe seg flotte klær fra Trimtex. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på!   Er det første gang du bestiller, må du opprette en ny bruker. Når du har gjort det, så legger du inn koden inn koden : drammentrekkhundklubb-2804 for å få tilgang til vårt sortiment/vår butikk.  (Linken er bunnen av artikkelen)

Dette er første gangen vi åpner for bestilling, så vi har prøvd et sortiment som treffer noen av grenene våre. Trimtex har også noen restriksjoner på utvalg, gitt at vi er en liten klubb, så utvalget er i første omgang noe mindre. Det ligger inn en rabatt på et forsiktig antatt antall vi totalt sett bestiller. Vi har ikke planlagt ny runde med åpen butikk eller endret sortiment enda, men det kan komme. Vi må rett og slett se hvordan det slår an. Vi er flere som har lang erfaring med Trimtex ifbm andre idrettslag og er veldig fornøyd med kvaliteten Det står ikke tilbake for kjente merkevarer man betalt minimum samme for i sportsbutikker, og da er det ingen fin hundeslede på ryggen 😉

***************

Noen poenger:

Skidressplaggene er flere; det er noen dyrere plagg (ACE i softshell, mer tekniske plagg) og noen rimeligere (trainer 3.0). Det vil si, Trainer 3.0 er allround-plagg og ikke bare til ski. Passer også til løping, fjellturer osv. Det er også en konkurransedress for ski (to-delt) som heter Vision.

Skjorta som heter Flex er et plagg som er veldig populær i sykkelklubben jeg er medlem av. Den er varm og god, til for eksempel aktiviteter på høsten/sesnsommeren eller rett og slett vanlig norsk, kald sommer 😃

Pannebåndet er foret og varmt, så passer bra til aktivitet på vinteren.

Ellers er det t-skjorte og tights til løping, sykkeltøy og en boblejakke. Padden på sykkelbuksa er jeg veldig fornøyd med. Har flere gjennom sykkelklubben.

Hvis dere har noen spørsmål til tøyet er det bare å spørre! Det er en veldig god størrelseguide på siden som spør om både det ene og det andre for å finne riktig størrelse 🙂

Vi stenger shoppen 7.april, og forventet leveranse er 25.mai.

Håper det faller i smak! Spør her om det er noe.
Helene Eek Gerhardsen har prøveplagg frem til man/tirs neste uke om det skulle være noe men er også bortreist i helgen (!)

https://www.facebook.com/groups/77809425329/permalink/10161385117920330/

https://shop.trimtexcustom.no/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.